Жовтень 2, 2024 - День захисників і захисниць України День захисників і захисниць України – це, мабуть, найважливіше державне свято в році під час повномасштабної війни. Цього дня ми вшановуємо героїв і героїнь, які борються за незалежність нашої Батьківщини. А також згадуємо пам’ять воїнів, котрі віддали життя за Україну. Боронити державу – непроста справа, проте ЗСУ успішно з нею справляються. І ми мусимо допомагати […] Вересень 30, 2024 - Європейський день мов у Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну Вересень 27, 2024 - Олімпійський тиждень “Україна єднає серця” у Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну  У Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну з метою популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні відбувся  Олімпійський тиждень «Україна єднає серця».  З метою вшанування світлої пам’яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної […] Вересень 2, 2024 - Початок нового навчального року у Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну 2 вересня 2024 року о 9.00 у Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну в режимі онлайн відбулася урочиста  лінійка до Дня  знань “Доброго ранку,а ми з України”, на якій були присутні здобувачів освіти  1 та 2 курсів, їх батьки  та педагоги училища. З початком нового навчального року всіх прсутніх првітала Тетяна Огданець, директор училища, […] Серпень 30, 2024 - Інструктивно-методична нарада з педагогами Херсонського вищого професійного училища сервісу та дизайну 30 серпня у Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну відбулася інструктивно-методична нарада з педагогами закладу. З основними  питаннями щодо організації навчального, виробничого, виховного  процесу та методичної роботи у новому навчальному році присутніх ознайомили заступник директора з навчально-виробничої роботи Ольга Штундер, заступник директора з навчальної роботи Лариса Лавріненко та методист Наталя Міщенко.
ДНЗ “ХВПУСД”
Будьмо в безпеці!

Натисність на зображення щоб збільшити.

Заявка абітурієнта

Заповніть заявку за посиланням та з Вами зв’яжеться приймальна комісія

https://forms.gle/svwuCgYAjF6CurpAA

Правила прийому до державного навчального закладу «Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну» у 2024 році

ми в Instagram
Перемога у WORLDSKILLS UK
Відкрито НПЦ
Опитування

З якого джерела інформації Ви дізналися про наш навчальний заклад?

View Results

Завантаження ... Завантаження ...
Вiдвiдувачiв
0205083
булінг

Що треба знати про булінг

Преглянути інформацію

Олімпійський тиждень “Україна єднає серця” у Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну

 У Херсонському вищому професійному училищі сервісу та дизайну з метою популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні відбувся  Олімпійський тиждень «Україна єднає серця». 

З метою вшанування світлої пам’яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності У країн и , м и р н и х гром адян , які загинули у н асл ід о к збройної агресії російської федерації проти України, тиждень розпочався із хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

До організації і проведення тижня, у якому взяли участь учні І-ІІ курсів училища долучилися викладач фізичного виховання Алла Хільченко та класні керівники Наталя Левчук і Олена Кобзар.

У рамках тижня відбулися заходи:

  • Олімпійський урок 2024: “Спорт — крок до миру!” 
  • Година спілкування: «Чемпіон чемпіонів Іван Піддубний»
  • Виховний захід:  «Наші олімпійці – незламні! Все заради перемоги!» 
  • Розвиваємо разом фізичну культуру  
  • Виконуємо «Олімпійську зарядку»
  • Фотоколаж «Викладачі в темі» 
  • Флешмоб  «Я вмію і роблю , зроби краще »
  • Творчі проєктні роботи здобувачів освіти   
  • Онлайн- змагання «Спартакіада ХВПУСД -2024» 

За результатами тижня було змонтовано кілька відеозвітів, деякі з них розміщено і насторівнках соціальних мереж

Залиште коментар

День відкритих дверей
Про наші професії
Про училище
наші Колекції одягу
Увага! Заборона!

Заборонено перебування у закладі освіти сторонніх осіб.

дитяча “гаряча лінія”

Зв’язок з Національною дитячою “гарячою лінією” (тел. 0800500225 або 116 111) є безкоштовним, анонімним та конфіденційним.

З питань, що стосуються збереження життя чи здоров’я, а також захисту прав та інтересів дитини учні Херсонського вищого професійного училища сервісу та дизайну та їх батьки можуть звертатися до Перекопської Ганни Павлівни – заступника директора з виховної роботи навчального закладу, тел.(0552) 51-72-59.

Курсова підготовка

Курсова підготовка для незайнятого населення (на сертифікат):

  • Кравець;
  • Закрійник;
  • Візажист;
  • Манікюрник;
  • Перукар (перукар-модельєр).
Надаємо послуги

ДНЗ “Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну” надає населенню послуги:

  • перукарські
  • з пошиву та ремонту одягу
  • флористичні
  • візажні
  • манікюрні

Ознайомитися з інформацією детельніше